Coșul este gol

Scrisoarea mea pt cititori

Dragii mei cititori,

Pandemia de coronavirus a fost și încă este una dintre cele mai dificile perioade din viața noastră a tuturor. Cu toate acestea, pentru mine a fost și o binecuvântare: am descoperit că vreau să scriu cărți pentru copii. Înainte de pandemie nici prin gând nu mi-ar fi trecut, n-aș fi avut curaj. Totuși, de când a luat viață proiectul de storytelling pe Youtube “Dana cu povești”, curajul pur și simplu a apărut, m-a luat de mână și iată-mă acum, publicând prima mea carte pentru copii.

Dacă n-ar fi fost invitația voastră și susținerea celor mai minunați prieteni și a familiei, n-aș fi făcut pasul acesta, dar iată că am ajuns în punctul în care vă invit să intrați în lumea mea cu povești și să descoperiți 10 fete altfel dar atât de des întâlnite în jurul nostru dacă știm să le observăm și nu le judecăm. Acestor fete le-a fost foarte greu să fie altfel într-o lume plină de bullying, dar, susținute de persoanele potrivite, au reușit să își împlinească visele.

A fost o plăcere să aduc la viață această carte împreună cu Oana și să demitizăm în cuvinte și-n imagini 10 mituri foarte des întâlnite în Romania. Vă las pe voi să descoperiți care sunt acestea.

Sper ca această carte să vă placă și vouă la fel de mult cum ne place mie și Oanei!

Cu mult drag,

Dana cu povești

FaLang translation system by Faboba