Coșul este gol

Scrisoarea mea pt cititori

Dragii mei iubitori de povești,

   Pandemia de coronavirus a fost și încă este una dintre cele mai dificile perioade din viața noastră, a tuturor. Cu toate acestea, pentru mine a fost și o binecuvântare: am descoperit că vreau să scriu cărți pentru copii. Înainte de pandemie n-aș fi avut curaj, dar după un an de storytelling și peste 400 de iubitori de povești pe canalul de Youtube “Dana cu povești” iată că anul acesta public a doua carte pentru copii - ”10 visători” și un ghid pentru părinți - Calendarul de Advent.

   Ați cumpărat într-un timp record prima carte despre cele 10 fete visătoare, iar apoi m-ați încurajat să scriu o carte și despre băieți, așa că v-am ascultat îndemnul și am creat pentru voi 10 povești cu totul speciale și, îndrăznesc să spun, mult mai neobișnuite decât ale fetelor. Vă invit, așadar, să descoperiți 10 băieți visători care deși au avut parte de bullying din partea celorlalți, susținuți de persoanele potrivite au reușit să își împlinească visele. Sper să vă placă și cei ”10 visători” la fel de mult ca cele ”10 visătoare”… sau poate chiar mai mult!

   De asemenea, am scris ghidul calendarului de Advent cu mult entuziasm, dorind să vă transmit și vouă din bucuria și energia mea asociată cu aceastră tradiție absolut magică a perioadei Crăciunului. Sunt convinsă că va ajuta multe familii să creeze un decembrie de neuitat, așadar, nu vă sfiiți să achiziționați și Ghidul! 


Cu mult drag,
Dana cu povești

FaLang translation system by Faboba