Coșul este gol

Despre Dana

Dana Ryffel este mămică și psiholog școlar în Cluj-Napoca, cu o experiență de 9 ani în domeniul consilierii copiilor. A absolvit Facultatea de Psihologie în 2010 și Masterul ”Consiliere în școală: dezvoltare și sănătate mentală” în 2012.

A început proiectul ”Dana cu povești” în martie 2020 odată cu izolarea impusă de pandemia de coronavirus, pentru a putea ține legătura cu copiii de la grădinița unde lucrează, pentru a-i ajuta pe aceștia să facă față pandemiei care a adus multă incertitudine și nenumărate schimbări, dar și pentru a păstra o oază de normalitate în anormalitatea acestui an dificil pentru toată lumea.

După citirea multor povești scrise de alții, Dana s-a hotărât să scrie și propriile sale povești care au ajuns să fie foarte îndrăgite de micuții ascultători. În 2020 a publicat prima ei carte, ”10 visătoare”, iar în 2021 publică ”10 visători” și ”Calendarul de Advent sau Cum să creezi un decembrie de neuitat pentru copiii tăi”.

Dana și Oana au fost profesoare la aceeași școală timp de 2 ani de zile, perioadă în care au devenit prietene foarte bune. Deoarece ambele au o pasiune pentru artă și sunt ele însele visătoare, a fost foarte ușor pentru ele să lucreze împreună pentru a da naștere proiectelor cu cele 10 visătoare și cei 10 visători.

FaLang translation system by Faboba