Coșul este gol

Despre Dana

Dana Ryffel este psiholog școlar la o grădiniță din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 7 ani în domeniul consilierii copiilor. A absolvit Facultatea de Psihologie în 2010 și Masterul ”Consiliere în școală: dezvoltare și sănătate mentală” în 2012.

A început proiectul ”Dana cu povești” în martie 2020 odată cu izolarea impusă de pandemia de coronavirus, pentru a putea ține legătura cu copiii de la grădinița unde lucrează, pentru a-i ajuta pe aceștia să facă față pandemiei care a adus multă incertitudine și nenumărate schimbări, dar și pentru a păstra o oază de normalitate în anormalitatea acestui an dificil pentru toată lumea.

După citirea multor povești scrise de alții, Dana s-a hotărât să scrie și propriile sale povești care au ajuns să fie foarte îndrăgite de micuții ascultători. Aceasta este prima carte publicată vreodată de Dana, dar cu siguranță nu și ultima.

Dana și Oana au fost profesoare la aceeași școală timp de 2 ani de zile, perioadă în care au devenit prietene foarte bune. Deoarece ambele au o pasiune pentru artă și sunt ele însele visătoare, la fel ca cele 10 fete din cartea de față, a fost foarte ușor pentru ele să lucreze împreună pentru a da naștere acestui proiect.

FaLang translation system by Faboba